Почитателите на принцесата на Уелс видяха в това таен знак. След

...
Почитателите на принцесата на Уелс видяха в това таен знак. След
Коментари Харесай

Истинска кралица! Кейт Мидълтън сложи любимата вещ на Елизабет II на погребението й (Снимки)

Почитателите на принцесата на Уелс видяха в това скришен знак. След гибелта на кралица Елизабет нейният наследник принц Чарлз става крал на Англия – в този момент той носи името Чарлз III. А брачната половинка му Камила към този момент е кралица консорт.

В същото време част от британците и даже жителите на други страни, които следват живота на кралското семейство, смятаха, че Чарлз ще абдикира в интерес на най-големия си наследник Уилям. Първо, възрастта му е много напреднала – 73 години. Второ, Уилям и Кейт са доста по-обичани от своите сънародници от Чарлз и Камила.

Но не – новият крал въпреки всичко реши да се възкачи на трона. По този мотив в мрежата даже се появиха доста мемета на тематика „ Когато получих първата си работа на 73 години “.

Кейт и Уилям от своя страна получиха купата принц и принцеса на Уелс. Но мнозина считат, че точно Мидълтън е същинската кралица. И неотдавна откриха още едно удостоверение за това.

Принцесата на Уелс се причисли към принц Уилям, крал Чарлз, кралица Камила и други членове на фамилията в събота за вечеря в Бъкингамския замък. Те одобриха генерал-губернаторите на страните от Британската общественост.

На въпросната вечеря точно Кейт, а не Камила, бе видяна да носи обичаната вещ на починалата Елизабет II  – перлена огърлица от три наниза.

 Кейт Мидълтън перли

Кейт Мидълтън

Снимка
Legion Media

 Кейт с перлите на кралицата

Това бижу се трансформира в „ автограф “ за починалата кралица. Тя в никакъв случай не се раздели с него и го носеше съвсем всеки ден в продължение на доста години.

 кралица Елизабет 1966 Кралица Елизабет, 1966 г

Снимка
Avalon

 кралица Елизабет 2022

Кралица Елизабет 2022 г

Снимка
Авторско право © 2022 BACKGRID UK

„ Колекцията от бижута на Нейно Величество се състоеше от над 300 предмета, в това число 98 брошки, 46 огърлици, 37 гривни, 34 чифта обеци, 15 пръстена, 14 часовника и пет висулки. Но в последна сметка тази относително елементарна, надълбоко сантиментална перлена огърлица постоянно е била обичаният й аксесоар “, сподели помощник-личният секретар на Елизабет.

Бижуто е подарък от обичания татко на кралицата, Джордж VI, който умря през 1952 г. Не е изненадващо, че е от такова огромно значение за Елизабет. А трите наниза перли още дълго време ще се свързват с кралския облик.

 кейт Мидълтън перли

Кейт Мидълтън

Снимка
Legion Media

Между другото, неотдавна почитателите на Кейт Мидълтън видяха, че тя в действителност наподобява се приготвя за ролята на кралица. Например, тя стартира да носи ярки тоалети, до момента в който преди избираше сдържани, благородни, само че не доста забележими нюанси на облеклото.

„ Монархът би трябвало да се вижда в тълпата, с цел да може по-късно всеки да каже – видях кралицата “ – тъкмо това мислеше Елизабет II и прецизно спазваше това предписание. Изглежда, че Кейт също е била въодушевена от това.

В деня на същинското заравяне на Нейно Величество, 19 септември, принцесата на Уелс бе видяна да носи още едно от обичаните бижута на бабата на брачна половинка си – друга перлена огърлица с ефектна декорация:

 Кейт Мидълтън и Елизабет бижута

 Кейт Мидълтън перли

По този метод тя отдаде последна респект на най-дълго управлявалия монарх в историята и въпреки първоначално да се носеха клюки, че кралицата не е одобрявала новата си снаха, с времето двете съумяха да се сближат и демонстрираха топли усеща пред обществото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР